Odense­-Byg er din murer i Odense og på resten af Fyn, vi udfører alle opgaver inden for murerfaget. Firmaet har stor kompetence inden for renoveringsopgaver herunder facaderenovering, renovering af badeværelser, kælderrenovering m.m. Vi udfører murerarbejde for både private og erhvervskunder.

 

 

Vi er en af Odenses og Fyns få certificerede applikatører af Top Ciment, som er et af de ledende firma inden for udvikling og produktion af microcementprodukter.

Skal du have lavet et lækkert gulv, en “New Yorker”­væg, et nyt badeværelse, en bordplade eller andet i beton­finish, som din nabo med garanti ikke har, så kontakt os i dag og find tryghed i at bruge en certificeret applikatør for din sikkerheds skyld. Mulighederne er mange, og farverne kan tilpasses dit ønske. Se mere under fanen “Top Ciment”.

 

 

 

Vi bestræber os altid på, at vores kunder er tilfredse, og at vi leverer et flot stykke arbejde til den aftalte tid og pris. Vi har altid god kontakt med de andre håndværkere på opgaverne, så vi kan få arbejdsgangen til at glide bedst muligt for alle parter Skal du have formidlet kontakt til andre håndværkere i Odense eller
omegn, såsom tømrer, VVS’er eller maler, er vi også behjælpelige med dette.